Νέα ΚΕΓ

Συμμετοχή του ΚΕΓ στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας (2-4/10/15)

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας συμμετέχει στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης – HELEXPO (Λεωφόρος Στρατού 3, Θεσσαλονίκη). 

Συμμετοχή του ΚΕΓ στην ενημερωτική Ημερίδα της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης (Μ.Ο.Δ.) του Υπουργείου Οικονομίας με θέμα τη συμβολή της τηλεκπαίδευσης στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης (1/10/15)

Συμμετοχή του ΚΕΓ στην ενημερωτική Ημερίδα της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης (Μ.Ο.Δ.) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με θέμα τη συμβολή της τηλεκπαίδευσης στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης.

Διημερίδα ΚΕΓ «Ψηφιακά μέσα και διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων» (2-3 Οκτωβρίου 2015, Αθήνα)

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας διοργανώνει διημερίδα με τίτλο 

«Ψηφιακά μέσα και διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων. Διαδικτυακές κοινότητες εκπαιδευτικών  & νέοι ψηφιακοί πόροι του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας»  

Νέες εκδόσεις του ΚΕΓ: "ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών)" A’+B’ ΜΕΡΟΣ

Νέες εκδόσεις του ΚΕΓ: "ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών)" A’+B’ ΜΕΡΟΣ 

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ανακοινώνει την έκδοση του νέου έργου: "ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών)". 

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας (ΜΑ) (Εξ Αποστάσεως) από το Παν/μιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το ΚΕΓ

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (φορέας υλοποίησης του επιμορφωτικού προγράμματος «Διαδρομές στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας» και επιστημονικός φορέας του ΥΠΠΑΙΘ για την ελληνόφωνη/ελληνόγλωσση εκπαίδευση), σε σύμπραξη με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, οργανώνουν, για πρώτη φορά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών (MA) για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Sinohellenica: η νέα διαδικτυακή Κοινότητα Πρακτικής του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας

Sinohellenica: η νέα διαδικτυακή Κοινότητα Πρακτικής

Νέα διαδικτυακή Κοινότητα Πρακτικής από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας δημιούργησε νέα διαδικτυακή Κοινότητα Πρακτικής, τους Μουσοπόλους (http://www.mousopoloi.gr/).

Ημερίδα για την Ελληνομάθεια: Υποστήριξη και ποιοτική ανάδειξη της διδασκαλίας/εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης/δεύτερης γλώσσας (11/6/15)

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας σας προσκαλούν στην "Ημερίδα για την Ελληνομάθεια: Υποστήριξη και ποιοτική ανάδειξη της διδασκαλίας/εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης/δεύτερης γλώσσας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο Holiday Inn (Μοναστηρίου 8, τηλ.: 2310 56 3100).

Υποδοχή – Εγγραφές: 09:00π.μ. / Ώρα έναρξης: 10:00π.μ.

 

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου