Νέα ΚΕΓ

Εορτασμός των 20 χρόνων λειτουργίας του ΚΕΓ (11/11/2015)

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης κ. Βασιλική Νικολέττου και ο Καθηγητής κ. Ιωάννης Καζάζης, Πρόεδρος του ΚΕΓ, σας καλούν να παραστείτε στον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Μελίνα Μερκούρη". Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. Ιωάννη Κούκα.

Ημερίδα: Ψηφιακά μέσα και διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων (7/11/2015)

Στο πλαίσιο εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του, το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαμαριάς διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ψηφιακά μέσα & διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων».

Συμμετοχή του ΚΕΓ στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας (2-4/10/15)

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας συμμετέχει στη 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης – HELEXPO (Λεωφόρος Στρατού 3, Θεσσαλονίκη). 

Συμμετοχή του ΚΕΓ στην ενημερωτική Ημερίδα της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης (Μ.Ο.Δ.) του Υπουργείου Οικονομίας με θέμα τη συμβολή της τηλεκπαίδευσης στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης (1/10/15)

Συμμετοχή του ΚΕΓ στην ενημερωτική Ημερίδα της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης (Μ.Ο.Δ.) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με θέμα τη συμβολή της τηλεκπαίδευσης στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης.

Διημερίδα ΚΕΓ «Ψηφιακά μέσα και διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων» (2-3 Οκτωβρίου 2015, Αθήνα)

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας διοργανώνει διημερίδα με τίτλο 

«Ψηφιακά μέσα και διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων. Διαδικτυακές κοινότητες εκπαιδευτικών  & νέοι ψηφιακοί πόροι του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας»  

Νέες εκδόσεις του ΚΕΓ: "ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών)" A’+B’ ΜΕΡΟΣ

Νέες εκδόσεις του ΚΕΓ: "ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών)" A’+B’ ΜΕΡΟΣ 

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ανακοινώνει την έκδοση του νέου έργου: "ΚΛΙΚ στα Ελληνικά. Επίπεδο Α1 για παιδιά (6-12 ετών)". 

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας (ΜΑ) (Εξ Αποστάσεως) από το Παν/μιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το ΚΕΓ

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (φορέας υλοποίησης του επιμορφωτικού προγράμματος «Διαδρομές στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας» και επιστημονικός φορέας του ΥΠΠΑΙΘ για την ελληνόφωνη/ελληνόγλωσση εκπαίδευση), σε σύμπραξη με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, οργανώνουν, για πρώτη φορά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών (MA) για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Sinohellenica: η νέα διαδικτυακή Κοινότητα Πρακτικής του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας

Sinohellenica: η νέα διαδικτυακή Κοινότητα Πρακτικής

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου